Femte strake!

Mandag kveld var det duket for topp mot bunn i Hålå da Madla hadde tatt turen fra Stavanger. Eiger med full pott, Madla poengløse, så langt i årets serie.
Og slik så det også ut i de første 13 sekundene! Så lang tid tok det Live Jørgensen å score kampens første mål - og det attpåtil etter at gjestene startet med ballen!

Men kanskje det var denne kanon-starten på kampen som gjorde at jentene slapp seg litt ned og ikke var i nærheten av der de burde ha vært den påfølgende halvtimen. Mot et relativt svakt bortelag maktet ikke hjemmelaget å skåre flere mål før halvtimen var spilt. Og i mellomtiden hadde Madla til og med utliknet til 1-1 etter svakt keeperspill hos vertene.

Siste timen av kampen var det derimot bare ett lag på banen. Etter spilte 32 minutter satte Live sin andre ball i mål for kvelden, denne gang kontrollert til side for keeper fra kort hold. 3-1 ti minutter senere fikset Luwam Ghilom etter fint forarbeid av Kamilla Øvrevik og nevnte Live. Og Luwam ga seg ikke med det - tre minutter etter sitt første mål fikset hun 4-1 på bakre stolpe etter et presist Stine Kvamsø-innlegg.

I andre omgang hadde Madla null målsjanser. I motsatt ende manglet det ikke på sjanser, men uttellingen lot vente på seg. Først i det 77. minutt skulle Karen Løyning fikse 5-1 på et flott skudd etter fint veggspill med Thea Margrete Jenssen Refsland. Og i det siste spilleminuttet fastsatte Stine sluttresultatet til 6-1 etter en retur fra eget skudd.
Takk til de to j16-spillerne Luwam Ghilom og Emilie Teige for god innsats:-)

Etter denne seieren står juniordamene med full pott etter 5 spilte kamper. Og allerede om en uke er Madla igjen gjester i Hålå før lagene tar sommerferie. Denne kampen skulle vært spilt 31. oktober - men da det er litt kjekkere å spille fotball nå i 20 varmegrader, enn i kuling og sludd, så omberammet vi kampen til begge lags vel;-)

Stå på jenter:-)))

Tott