To Eigergutter på samling

Simen Omdal og Markus Skåra Hultman er Eigers representanter når klubbene Austrått, Bjerkreim, Bogafjell, Bryne, Egersunds, Eiger, Figgjo, Finnøy, Frøyland, Ganddal, Hana, Klebe, Klepp, Kåsen, Nærbø, Orre, Orstad, Sandnes Ulf, Sola, Staal Jørpeland, Varhaug, Vigrestad, Voll og Ålgårds utvalgte 13 åringer samles til sonesamling på Lassa i Stavanger søndag. Begge disse Eigerguttene er også regelmassig på Bryne Jæders spillerutvikling på Bryne fredager i tillegg til Eigers eget akademi..
Eiger FK ønsker guttene lykke til.