Ny J19 seier!Eigers juniordamer spilte sin andre strake bortekamp da turen gikk til Ålgård onsdag. Etter et par halvsjanser mot vertenes mål var det Ålgård som scoret et lompemål på en kontring etter 10 minutter. Så fulgte to kjempesjanser av Live Jørgensen i det 12 og 14.minutt. Første gikk i tverrligger, den andre ble reddet av keeper. Begge sjansene kom etter flotte gjennomspill av Ragna Løyning. 
Resten av omgangen er det "bob bob" og siste gutsen til å vinne duellene og få ballen i mål mangler selv om det er Eiger som dominerer ballspillet. Ikke godt nok tempo, presisjon og bevegelse, flere sliter med touchen, samhandling og dårlige valg. Likevel tidvis bra spill.
Ålgårdledelsen står seg til pause, men med god mulighet til å snu kampen.
 
Andre omgang åpner med nye sjanser fra start, men det vil seg ikke..... Live bommer på flere skudd men gir seg ikke. Hun sørger for 1-1 etter 15.minutt av omgangen. Først et flott skudd av Theoline B. Simons, klarering av Ålgårdsspiller - ut til midten der Amalie Christoffersen skyter tilbake og Live får ballen på 10 meter og pang i mål. 
Ingeborg Løyning fyrer avgårde et frispark fra kanten av 16-meteren som sneier tverrliggeren etter 18 minutt, minutter etterpå kommer Eiger til en stor sjanse ved Karen Løyning som starter etter fint samspill med Theoline på venstre kant. Karen går forbi de to siste forsvarsspillere, men skuddet går dessverre i keeper og ut til corner. 
Sjanseskapingen fortsetter med en "kongesjanse" der Live kommer seg ned på venstrekanten etter 25 minutter - legger inn perfekt 45 grader og Karen skyter på direkten fra 11 meter, men igjen rett på keeper....
Eiger maler videre og snart står det 1-2. Theoline spiller gjennom Live som alene med keeper scorer trygt!! 3-1 blir det også etter drøye halvtimen spilt. Karen Løyning sørger for det på et fantastisk langskudd fra 20 meter, nærmest rett i krysset. 
 
Resten av kampen skaper Eiger flere store sjanser, men kampen ebber ut med 1-3 og en ny seier til Eigers juniordamer.
 
Ålgård - Eiger var en kamp som burde hatt mange flere mål. Både Karen og Live kunne med marginene på sin side scoret både 2 og 3 mål til - hver!!!
Det positive er at etter en begredelig første omgang som de ligger under, reiser de kjerringa i andre og dominerer totalt. Ålgård var så og si ikke over midtbanen etter halvtidshvilen.
 
De tre J15 spillerne som måtte spille store deler av kampen, gjorde jobben sin kjempebra. Vikarierende trener Andrè Olsen mente ungjentene imponerte og tok nivået.
Han oppsummerte kampen ellers slik; Solid innsats, en lagseier med tidvis glimrende spill. Stor vinnervilje. Mye positivitet og ros, noe som også var fokuset før og under kampen.
 
Nå venter to strake hjemmekamper for solide juniordamer som har sjans til å ta ferie ubeseiret så langt i sesongen.


Innlånte Lise Hetland, Theoline B. Simons og Ragna Løyning fra J15

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn