Gutter 13 på vinnersporet!

G13 har startet serien med to seire og et tap, noe som vi må si oss fornøyd med. 4-0 tapet i første kampen mot EIK må bare glemmes så fort som mulig og heller fokusere på den tæl og vilje som guttene har vist i de to siste kampene. Det er viktig at alle tar ansvar for å møte til kamp godt forberedt og mentalt tilstede, allerede under oppvarmingen mot EIK var det noe slapt og viljelaust over det hele og da vinner vi ikke fotballkamper, men kjekt for EIK som slo oss for første gang, regner med det blir den eneste.
Mot Orre var laget til å kjenne igjen og vi vinner 7-1 etter å ha ledet 3-1 til pause, målscorere Markus S. Hultmann 2, Simen Omdal 2, Mathias S. Henriksen, Ørjan Tingbø og Sindre Håland.
Så kommer høydepunktet så langt i sesongen - mot Klebe borte var innsatsen fremragende og vi vant 5-2 mot et bra lag som var godt organiserte og gode med ball, det var bare det at vi var enda bedre.
Kjekt å se at trener Jarle Gløpstad sine tanker om hvordan fotball skal spilles begynner å sitte. Godt organiserte bak der første forsvarer smeller til i duellene og bakerste mann til enhver tid tar faller av og tar ut den nødvendige dybde, midbanespillere som vil ha ball og gjør det enkelt for sine medspillere og ikke minst vilje til å gå på løp når vi angriper. Dette lover godt for forsettelsen gutter, men husk at innsatsen og konsentrasjon må være tilstede skal vi vinne fotballkamper. Målscorere mot Klebe: Markus S Hulmann 2, Simen Omdal 2 og Sindre Håland.

Aldri gje opp!

Vi var selvfølgelig innom "Lura salatbar" på vei hjem

JAH