Ny trepoenger til juniordamene!

Mandag tok Eigers juniordamer imot Frøyland til årets andre seriekamp. Av erfaring er disse oppgjørene av den fysisk krevende sorten, men det ble ikke helt som forventet i så måte.

Første omgang var mye "spark og spenn", ta og gi. Og det var langt mellom godbitene i form av godt spill.
Likevel, midtveis i omgangen scorer hjemmelaget kampens første mål. Stine Kvamsø serverer ballen mer eller mindre ferdig scoret til Live Jørgensen som triller den sikkert over mål-linja til 1-0. Omgangens prestasjon er det imidlertid en Frøyland-spiller som står for etter drøye halvtimen spilt. På egenhånd dribler hun seg gjennom både en passiv midtbane og et passivt forsvar og scorer sikkert alene mot Eigers sisteskanse, Marion Blitzner Leidland.
1-1 står seg ut omgangen.

Andre omgang skal vise seg å bli mye bedre sett med Eiger-øyne. Tidvis fint spill, flere fine mål og god innsats over hele linja.
Allerede etter tre minutters spill fikser Thea Margrete Jenssen Refsland 2-1 fra kort hold etter et meget godt slått hjørnespark signert Stine.
Fem minutter senere smeller banens ener for kvelden, nevnte Thea, avgårde ett godt skudd som treffer tverrliggeren.
Nye fem minutter etter dette fikser Therese Figved 3-1 på en utsøkt lobb over keeper fra skrått hold, etter et godt slått frispark fra Kamilla Øvrevik. Og under minuttet senere lages kampens fineste mål. Flott veggspill mellom Stine og Thea ender med at Stine avslutter sikkert i mål til 4-1.
Kveldens siste nettkjenning like før slutt ordner Thea fra 11-meters merket, etter at Live har blitt dratt over ende av Frøylands keeper.

Et solid resultat etter en ganske bra andre omgang.
Thea er nevnt som BB, Live på topp jobbet uttrettelig hele kampen gjennom, i likhet med midtbanen. Stine med to målgivende og ett mål må kunne si seg fornøyd med kvelden, og bakerst tok keeper og forsvar seg av det aller meste av Frøylands forsøk.

Stå på videre jenter:-)

Tott