Full pott i årets første bortekamp

Etter en lang vinter med mange treninger og tidvis dårlig oppmøte blant spillerne, var det en spent trenerduo i Jørgen og Vidar, som sammen med Eiger J19 tok bussen opp til årets første kamp på Tonstad. I løpet av kampdagen så rant det inn med forfall fra spillerne der vi til slutt stod igjen med 10 spillere. Da var J16 gode og ha som kunne hjelpe oss med 3 spillere. Tonstad er trolig en klar favoritt sammen med oss til å vinne serien i år og med tanke på at vi har hatt dårlig frammøte, så var vi litt usikre hvordan vi stod både mentalt og fysisk.
Vi fikk en "flying"start der det stod 2-0 til oss etter spilte 4 minutter. Først slo Stine Kvamsø et fint corner der Thea Refsland stod på bakre stolpe og bredsidet ballen i mål. Mål nummer 2 kom etter en lang pasning som Karoline Skåra trer over midforsvaret og Live Jørgensen setter den alene mot keeper i mål.
20 minutter var spilt da et fint angrep blir rullet opp på høyresiden der flere spillere var involvert med fint et touch spill, og til slutt Thea Refsland trer den igjennom til Stine Kvamsø som setter den i mål.
Etter dette tar Tonstad mer og mer over kampen og vi sliter veldig resten av omgangen. Hjemmelaget har flere sjanser til å utligne, men heldigvis for Eiger går ingen av forsøkene i mål.

Fokuset i pausen er at hver enkelt spiller må ligge tett på sin oppasser og ikke gi dem rom.
Men det er likevel det som skjer i andre omgang.... jentene blir mer og mer slitne mens et Tonstad lag på jakt etter utligning jager. I løpet av en 20 minutters periode står det plutselig 3-3 etter mange personlige feil. Tonstad roer litt ned på kjøret og Eiger kommer på ny inn i kampen. På overtid  blir en ball slått opp mot Live Jørgensen som jager og vinner duellen sin - slår til Karen Løyning som kjemper den i mål til ellevill jubel blant spillere og ikke minst trenere.
Alt i alt ikke en helt fortjent seier men gode lag vinner også på dårlige dager.
Takk for innsatsen jenter og kom på trening med full innsats så trenger det ikke bli så tungt i fortsettelsen:-)

Kvams