Storseier til akademijentene

I fint vårvær spilte Eigers Akademilag for jenter 13-16 år sin første kamp sammen lørdag.  Kampen mot Tonstad bar preg av fantastisk innsats, samhold, og vilje. De 13 jentene som til daglig spiller på 4 forskjellige lag og klubber (3 fra Bjerkreim) opptrådde som et lag med tidvis strålende spill, og mange fine mål.
5-0 er et meget solid resultat og viser at Akademitreningene ledet av Andre Olsen og Jarle Gløpstad bærer frukter! Tonstad på sin side hadde kun et skudd på mål i løpet av kampen.

Samtlige jenter leverte varene i kampen lørdag.I garderoben før kampen skulle alle si to ting høyt som de skulle være gode på. Jentene innfridde til de grader og var også lojale mot Andrè sin kampplan.
Luwam Ghilom og Ragna Løyning eide midtbanen totalt og kampens første mål av Ragna var fantastisk. Flott spill i forkant og nydelig demping, vending og skudd fra 16 meteren.
Tre av de andre målene kom etter perfekte cornere av samme Ragna. Elise Tengs tok returen og skjøt den i mål til 2-0. Emilie Teige stod på rett plass i 5 meteren og dundret inn 4-0 målet mens Karoline Skåra avsluttet målfesten med et kjempemål da hun headet corneren i mål.
3-0 sørget Anna Elin Seglem for da hun var alene med keeper etter en flott gjennombruddspasning.

Akademijentene har to treninger igjen før de avslutter vårtreningene med en sosial kamphelg i Kr.sand i mai.
Spillerutviklerne Andre og Jarle får forhåpentligvis en like flott opplevelse da med jentene som idag :)