Sølv!Utsagnet "Alle gode ting er tre" stemte dessverre ikke i lørdagens jenter 15 finale i vinterserien mellom Eiger og Klepp.
Det var både Eigerjentenes tredje finale på like mange år - en stor prestasjon bare det, samt at man scoret 3 mål. Allikevel gikk det ikke Eigers vei.
Klepp scoret et mål mer, like før slutt og kunne dermed gå seirende av banen. Kampen var intens til tusen og lagene fulgte hverandre hele kampen. De siste 15 minuttene var det en eneste Eiger-kanonade mot Klepp sitt mål, men en god keeper samt stang ut hindret Eigerjentene i å gå til topps.
At kampen i tillegg ble avgjort på et håpløst blåst frispark på 16 meteren gjorde tapet litt vanskelig å svelge akkurat da, men jentene har egentlig ikke noen grunn til å henge med hodet. Flott innsats og kjemping av alle sammen.
Nå er det et par uker med god trening før serien starter. Gleder oss til fortsettelsen.
Stå på jenter.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn