Miniturnering i HålåEiger Gutter 13 arrangerte på lørdag mini-turnering i Hålå. Guttene skal i år spille 9-er fotball med offside regler. Det er få, om noen, turneringer som arrangeres for 9-er fotball, og for å få verdifull trening før sesongstart i slutten av april, så ble EIK, Vigrestad og Bakke invitert til Hålå.
 
Det ble en kjekk dag i Hålå selv om været ikke helt spilte på lag. Guttene hadde imidlertid stort utbytte av kampene, og det samme var tilbakemeldingen fra de gjestende lag, som var storfornøyd med vårt turneringsinitiativ.
 
Resultatene for Eigers del ble:
Eiger - EIK : 4-1
Eiger - Vigrestad: 1-2
Eiger - Bakke: 6-1

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn