Anna Elin og Ragna på treningsleir.Anna Elin Seglem (t.v) og Ragna Løyning (t.h) har denne uken hospitert med Tonstads juniordamer på treningsleir i Fjerritslev i Danmark. To kamper er det også blitt under oppholdet der jentene har fått være med på et hektisk men veldig kjekt opplegg ledet av tidligere Eiger-trener Øyvind Skadberg. Tirsdagens oppgjør mot Vandum endte med 10-0 seier i en kamp Skadberg mente forskjellen på lagene var for stor til å få fullverdig utbytte. Anna Elin (2) og Ragna sørget for 3 av de 10 målene. Torsdag var det ny kamp - en jevnere sådan mot Støvring. Det ble imidlertid en ny seier - 3-1 og Ragna sørget for det andre målet.
Jentene returnerer søndag til ny treningsuke med J15 og finale i vinterserien neste helg!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn