Knallgod øktAkademiet lørdag var forbeholdt den eldste gruppe. Gabriel Høyland ledet det hele og hadde fokus på pasninger og bevegelse, på konsentrasjon, og det å trene mye for å bli god. Budskapet var klart: man må terpe og terpe, og dro fram stortalentet Andrea Norheim – 99-modell og landslagsspiller fra Bryne som et godt eksempel. 
En engasjert Høyland pushet også spillerne på det å spurte etter pasning - temposkifte som blir et stadig viktigere og viktigere element i fotball.
Både Gabriel Høyland selv og akademileder Andrè Olsen karakterisert akademiøkta som en knallgod økt!
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn