Kjekt på Nordsjøcupen!

Lørdag tilbrakte J16 dagen på Nordsjøcupen, en cup i regi av Orre som blir spilt som futsal.  Eiger stilte med 2 lag i denne klassen og første kamp var allerede kl.08:15.
Eigerjentene stod for mye fin fotballe innledningsvis og Eiger 1 vant alle sine kamper i puljespillet. Eiger 2 på sin side vant to og tapte knepent en.
Dermed gikk begge lagene videre til kvartfinalen. Uheldigvis så ble det nettopp de to Eigerlagene som møttes i den ene kvartfinalen. Her var Eiger 1 ett hakk hvassere å var det laget som tok seg til semifinalen. Her så vi muligheten at dette kunne gå helt til finalen,
men som det er i fotball så kommer det av og til noen kamper der "bryteren" ikke er helt på og det skjedde akkurat i denne kampen. Dermed så endte det med tap.
Det var likevel en virkelig kjekk dag der smilene var på fra morgen til kveld og det er  ALLTID like kjekt å være på tur med denne flinke gjengen.
Helt tomhendt for pokaler reiste man heller ikke hjem da Karoline Skåra ble kåret til turneringens topp scorer med hele 8 mål.
Resultater:

Pulje 1
Vardeneset 1-Eiger 1 1-4 (Karoline Skåra 2 og Emilie Teige 2)
Forus og Gausel 1-Eiger 1 0-1 (Karoline Skåra)
Hana-Eiger 1 0-4 (Karoline Skåra 2, Emilie Teige og Frida Leidland)

Pulje 2
Vardeneset 2-Eiger 2 0-3 (Marthe Sønstabø 2 og Ine Bilstad)
Forus og Gausel 2-Eiger 2 1-0
Orre 2-Eiger 2 0-3 (Marthe Sønstadbø 2 og Luwam Gihlom)

Kvartfinale: Eiger 1-Eiger 2 5-2 (Karoline Skåra 3, Emilie Teige 2 – Marthe Sønstadbø 2)

Semifinale: Eiger 1-Forus og Gausel 0-3

Karoline Skåra - turneringens toppscorer