Travel helg!

Ragna Løyning er denne helgen igjen på plass på toppklubbsamling hos Klepp. Både fredag og lørdag skal hun trene under veiledning fra kretsens folk og Klepp IL. Toppklubbsamlingene skal avholdes 4 ganger frem mot sommeren.
Men også søndag er det fotball på programmet. Da tar hun turen til Randaberg og samling for kretslaget. Ragna er uttatt i 15 års klassen.
I 16 årsklassen befinner Ragnhild Torstensen seg. Hun er igjen uttatt sammen med 26 andre til kretssamling samme sted og samme dag.