G16 avsluttet med bravur

G16 vs Orstad oktober 2012web
Eiger gutter 15-16 spilte torsdag årets siste kamp mot Orstad. Eiger vant fortjent 3-0 etter to scoringer av Thomas Soldal og en av Viktor Opheim.
Eiger tok tidlig ledelsen etter ett nydelig angrep der Sondre Øksdal kom rundt på kanten og fikk lagt inn til Thomas som satte ballen i mål. Andre målet var nærmest en kopi av det første rundt - på kant inn  foran mål til Thomas og 2-0 til Eiger. Dette var også pauseresultatet.
Det tredje målet kom etter ett dårlig skudd som ble en perfekt pasning til Viktor som var våkent med og dermed 3-0.
Våre "innleide" for anledningen klarte seg som vanlig bra og gjennomførte en god kamp som resten av laget.
Da er serien gjennomført med 8 seire og 2 arbeidsuhell og vi har vunnet pulja klart. Hvem hadde trodd det før seriestart? Så her er det bare en ting å gjøre gutter og det er å stå på for fullt videre. For de av dere som ikke legger opp så er jeg sikker på at dere gjør det bra på lagene deres til neste sesong.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn