Jr.damene til topps i Kristiansand!Søndag gikk Eiger FKs juniordamer til topps i Gimletroll ILs etterhvert så tradisjonsrike Trollcup, som for mange lag markerer avslutningen på årets fotballsesong. Med fem spilte kamper på lørdagen og tre på søndagen, så var det en utslitt - men særdeles fornøyd jente-gjeng som kunne motta den største pokalen søndag ettermiddag, etter å ha beseiret Gimletroll-jentene på deres egen hjemmebane.
 
Lørdagens kamper var av litt varierende resultater, men med normal uttelling på sjanser totalt sett så burde det blitt puljeseier. To seire, to uavgjort og et unødvendig tap, gav 3. plass i 6-lags gruppa, og tidlig søndagskamp kl 08:00!
 
Men jentene ble bedre og bedre utover søndagen, og det var fullt fortjent at et særdeles godt kjempende Eigerlag stakk av med seieren i en tett og jevn finale mot arrangør-klubben Gimletroll - som for anledningen hadde med seg 4 etablerte 2. divsjonsspillere som senest tidligere denne uka spilte kvalik-kamp til 1. divisjon med Gimletrolls gode damelag.
Målgjørere i finalen var Stine Kvamsø og Live Jørgensen. Bestemannspremien gikk til "innlånte", tidligere Eiger - nå Hellvikspiller Julie Assersen Anfinsen.
 
I kvartfinalen ble KFUM Stavanger sendt hodestups ut av turneringen med 5-0 i sekken. Målgjørere her var Julie Assersen Anfinsen (2), Live Jørgensen, Karen Løyning og Stine Kvamsø. I semifinalen ble det revansj mot Vardeneset med 1-0. Målgjører her var Live Jørgensen.
 
Så en fin sesong endte på best mulig måte i Kristiansand etter en imponerende laginnsats.
Flott jenter - og takk for nok et "gjilt" fotball-år. Håper alle fortsetter i 2016;-)
Nå gjenstår bare en liten dukkert i Risbakk-tjødne for tre litt storsnutete, men fornøyde, trenere:-)))
 
 
JL, VK & TT

Se finalen her (spol frem til 1 time og 38 minutter)

Finn alle resultater her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn