Seier i serieavslutningenMandag spilte juniordamene sin siste seriekamp for sesongen. På motsatt banehalvdel hadde Tjensvoll tatt oppstilling, et lag som burde og skulle slås i Hålå.
 
Kampen startet med mye upresist spill, og bare noen halvsjanser til begge lagene.
Men etter flere godt slåtte hjørnespark fra Ingeborg Leidland Løyning og Stine Kvamsø skulle endelig ballen havne i mål for vertene. Sistnevntes hjørnespark gikk via en Tjensvollspiller og i mål til Eigerledelse 1-0. Da var det spilt et drøyt kvarter av kampen. Hjemmelaget hadde nå tatt fullstendig over banespillet mot et svakt bortelag, og selv om det florerte med dårlige mottak og feilpasninger også fra hjemmelagets side, så ble det skapt flere farligheter foran Tjensvoll-målet. 2-0 fikset Thea Margrete Jenssen Refsland med et fint plassert skudd fra ca 20 meter etter halvtimen spilt. 2-0 var også pauseresultatet.
 
2. omgang var bare ett minutt gammel da Thea fikset sitt andre mål for dagen. Denne gang var hun fremme på en retur fra Et Karen Løyning-skudd i stanga. Og like før full tid var hat-tricket et faktum. Et godt slått Stine-hjørnespark ble headet kontant i mål av Thea til 4-0, som også ble sluttresultatet.
 
Kampen ble dessverre ikke som vi hadde håpet spillemessig denne flotte høstkvelden i Hålå. Med bedre konsentrasjon i mottak og pasningsspillet - så kunne dette Tjensvoll-laget blitt sendt hjem med to-sifret i bagasjen.
 
Sett under et så har jentene gjort en god sesong. Skulle Vardeneset ta poeng fra Sandnes Ulf i siste kamp - så blir Eigerjentene nr. 2 i 1. divisjonen - bak suverene Klepp. Vinner Sandnes Ulf sin kamp så blir de nr. 2 og vi tar bronsen!
 
Neste helg avsluttes ute-sesongen på turnering i Kristiansand. Og der blir nok motstanden i de 5(!!) innledende kampene på lørdagen av en helt annen kaliber enn den var mot Tjensvoll. Så da må dere jenter være betydelig mer skjerpet og konsentrerte.....for da kan det bli gøy i Kristiansand enda en gang:-)
Stå på jenter.......

Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn