G14 til topps i serien

Mandag sørget G14 for å bli seriemestre i sin 2 divisjonspulje. Syltynn teori kunne fraristet guttene seieren men ettersom Eiger vant 5-0 over Ålgård i siste kamp ble marginen ned til Vigrestad på 3 poeng og en mye bedre målforskjell i favør de røde og blå. G14 hadde 10 seire, 2 uavgjort og 2 tap i årets sesong og stilte nok med det yngste laget i serien.
I kampen mot Ålgård sørget Øyvind Garpestad 2, Odd Eirik Nodland, Sondre Tollefsen og Emil Leidland for målene.

Se video fra jubelen etter endt kamp her