I høstferiemodus på jæren

Mandag tok buss-sjåfør Jørgen med seg Eigers juniordamer i Eiger-bussen, og stoppet denne gang på Frøyland for sesongens siste bortekamp.

Flere av spillerne var bortreist i høstferien – og resten hadde tydeligvis hatt «ferie» fra fotballen de også!?

En motstander som Frøyland skal normalt sett ikke klare å skåre 4 mål ila en omgang mot et Eigerlag som inntil nå har ligget an til 2. plass i serien. Men det skjedde altså denne høstkvelden på Jæren. Mange personlige feil og altfor mange spillere som ikke «var på» - og resultatet ble da 4-0 til pause til hjemmelaget. Det skal nevnes at gjestene fra Øyne hadde sine sjanser de også, bl.a to skudd i rammeverket, men mål ble det ikke.

I pausen ble det tydeligvis sagt noen «vekkende ord» av trener Kvamsø, for det var et helt annet Eigerlag som kom på banen i 2. omgang med en helt annen innstilling. Dessverre skulle 4-0 vise seg å bli et mål eller to for mye å ta igjen. For da dommeren blåste av stod det 4-3 i målskår. Eigers tre mål ble skåret av Live Jørgensen, Martine Larshus og Karen Løyning. Dette tapet gjør at Eiger-jentene etter alt å dømme blir nr. 3 i årets serie, bak Klepp og Sandnes Ulf. Så er det bare å håpe at jentene tar lærdom av dette slik at Frøyland-turen ikke var helt fånyttes. Det gjør seg som sagt ikke av seg selv jenter! Siste kamp spilles mot Tjensvoll i Hålå neste uke…..og da håper vi jentene har lyst til å revansjere dette unødvendige tapet for Frøyland.

Så stå på jenter…….

Tott