J15 i Barcelona!Eigers J15 lag befinner seg i Barcelona i høstferiens første del. Etter å ha spart og jobbet for å finansiere turen i lange tider er det endelig tid for å høste gevinsten for det gode laget med det unike samholdet og miljøet. Turen er en kombinert sosial tur men også med treninger og kamp. Lørdagen så langt har inneholdt både trening, shopping og avslutningsvis er jentene på plass for å se oppgjøret mellom Espanyol og Sporting Gijon. Mandag er det kamp mot Inderøy fra Trøndelag.
Jentene returnerer til "gamlelandet" onsdag.


Bildet øverst - jentene klar for avreise på Lagårdbanen.
Bildene nederst - kjekt møte med John Carew på Gardermoen og lørdagens trening i utkanten av Barcelona.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn