Storseier dagen etter tap!Dagen etter ettmålstapet for Sandnes Ulf i Hålå stod Sola på motsatt banehalvdel klare til kamp. Vårkampen endte 3-2 til Eiger i en heller svak forestilling den gang. Det var derfor et berettiget håp om seier før avspark.
 
Kampen startet med mye gi og ta på midtbanen uten at de store sjansene ble skapt. Faktisk var det bortelaget som hadde de to første største sjansene. Den første satte de utenfor, og på den andre vartet Eline Smørholm Utheim opp med en kjemperedning alene mot Sola-angriperen.
Etterhvert tok hjemmelaget mer over spillet, og på et av de mange godt slåtte hjørnesparkene skulle det endelig bli uttelling midtveis i omgangen. Men det måtte et uheldig Sola-bein for å få ballen over streken til 1-0 fordel hjemmelaget.
2-0 var av det vakre slaget. Et "krem-gjennomspill" bare slik Thea Margrethe Jenssen Refsland kan - til Live Jørgensen som plasserer ballen sikkert i mål bak Sola-keeperen. 2-0 holder seg til pause tross flere gode Eigersjanser de siste 10 minuttene av omgangen.
 
I andre omgang blir tidvis gjestene overspilt, og mange fine mål blir laget. Først nevnte Thea etter pasning fra Martine Larshus. Deretter "innlånte" Karoline Skåra etter flott gjennomspill av Karen Løyning. 5-0 sørget Therese Figved for etter flott forarbeid av Stine Kvamsø og Live på høyresiden. Deretter fikk Sola sin redusering etter litt dårlig kommunikasjon i de bakre rekker. Men Eigerjentene var ikke ferdige for kvelden. 6-1 fikset Stine på egenhånd med en fin dragning og godt skudd over keeper fra 18-20 meters hold. Kveldens siste nettkjenning fikset Martine med en fin markkryper etter oppspill fra Amalie Christoffersen. 7-1.
 
God innsats over hele linja siste 75 minuttene av hele jentene var mer enn nok til å slå Sola denne gang. Neste kamp blir nok hakket tøffere mot et spillemessig og fysisk godt Frøyland-lag. Så stå på jenter......men først er det høstferie. Nyyyyyt;-)
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn