Knepent tap i toppkampOnsdag var det tabell-nabo Sandnes Ulf som hadde tatt turen til Hålå for spill om viktige poeng i toppen av tabellen i junior dame klassen. Vårkampen i Sandnes var en tøff og jevn batalje som Eigerjentene gikk seirende ut av med sifrene 3-1. Og det var ventet en minst like tøff kamp i Hålå mot et revansje-sugent Sandnes-lag.
 
Kampen begynte jevnspilt, men med en følelse av at bortelaget "ville mer" enn Eigerjentene. Og dette ble tydeligere og tydeligere utover i omgangen, uten at noen av lagene produserte annet enn halvsjanser. I det 17. minutt kommer en Sandnes-ving fri på høyresiden, og innlegget (som det trolig var et forsøk på) lurer seg i mål over fingertuppene på Eigers sisteskanse - som for anledningen var Eline Smørholm Utheim i Marions fravær. Og det skal sies at Eline gjorde sine saker meget bra denne kampen med mange gode inngripener.
Spillet bølger frem og tilbake resten av omgangen uten store målsjanser til noen av lagene, hele tiden med Sandnes Ulf litt mer "på hogget" enn Eiger.
 
I pausen blir det enighet om samling i bånn og dette viser straks igjen utpå banen når dommeren blåser 2. omgang igang. Eiger-jentene er der bortelaget var i 1. omgang - skikkelig "på" og først i de fleste dueller. Dette fører til flere cornere og flere gode muligheter til å utlikne på. Men det er den dagen da ballen ikke vil i mål, tross god innsats over hele linja hele 2. omgang. Sandnes Ulf har sine muligheter de også, så sett under ett kan man ikke si noe på at bortelaget vinner 1-0 og tar med seg tre poeng nordover.
Dette resultatet betyr at Sandnes Ulf nå ligger to poeng foran Eiger, på henholdsvis 2. og 3. plass. Skal 2. plassen til slutt havne i Hålå, så må først og fremst Eigerjentene gjøre sin del av jobben og vinne sine kamper - samtidig som suverene Klepp må slå Sandnes Ulf i siste serieomgang.
 
Allerede i morgen står Sola på motsatt banehalvdel i Hålå - så stå på jenter!
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn