Ny seier til jr.damene!Mandag stod Vardeneset på motsatt banehalvdel i Hålå i et forferdelig regnvær. Vårkampen endte uten at noen av lagene maktet å skåre, men med den gode kampen mot Tonstad, bare tre dager tidligere, klart i minnet......så håpet man på seier på hjemmebane.
 
Kampen startet ganske jevnspilt uten de store sjansene. Etterhvert fikk hjemmelaget et lite initiativ spillemessig, men gjestene var vel så farlige fremover på banen. En for kvelden god Marion Blitzner Leidland i Eiger-målet hindret bortelaget i tellende resultat ved ettpar gode muligheter. Foran gjestenes mål var ikke Eiger-jentene nok på hugget, og bl.a. gode hjørnespark, med påfølgende kaos i gjestenes 5-meter, ga ikke de nettkjenninger de burde ha gjort.
 
Men etter en halvtimes spill slår Ingeborg Leidland Løyning et godt frispark mot mål som stoppes av en Vardeneset-arm. En for kvelden svak dommer får på et eller annet vis dette med seg og dømmer korrekt straffe. Straffen setter Thea Margrete Jenssen Refsland kontant i mål. 1-0 er også pauseresultatet.
 
Hele 2. omgang gjennom har hjemmelaget god kontroll på det som skjer utpå banen, og etter at Thea igjen er frempå fra kort hold, etter en godt slått Stine Kvamsø-corner, er seieren aldri truet.
Det ender fortjent 2-0 til tross for en svakere kamp enn mot Tonstad. Litt kan kanskje skyldes elendig vær i form av et lass med regn, men skal det bli 2. plass i årets 1. divisjon - så må innsats og spill være på topp i hver kamp fremover - uavhengig av vær og føre;-)
Stå på jenter!
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn