Seier på jæren til jr.damene

Onsdag hadde juniordamene tatt turen til jæren for å spille høstsesongens første kamp mot Varhaug. Vårkampen i Hålå endte med storseier, så bare seier var godt nok også på bortebane.
 
Kampen startet med klart overtak til gjestene med vinden i ryggen. Endel fint spill ble vist innledningsvis, særlig på høyresiden der Stine Kvamsø spilte seg fint igjennom flere ganger til gode innleggsmuligheter. Og etter nettopp slikt fint veggspill mellom Anita Tengesdal og nevnte Stine, så satte sistnevnte ballen sikkert i mål etter et kvarters spill.
Siste halvtimen av første omgang falt dessverre kvaliteten på spillet fra Eigers side, og etterhvert kom også Eigers sisteskanse, Marion Blitzner Leidland, nær ballen ved ettpar anledninger! Det virket som om gjestene slet med å få spillet til å gli i medvinden, og i omgangens siste minutt utliknet Varhaug på en kontring gjennom et tafatt Eiger-forsvar. 1-1 til pause gjenspeilet på ingen måte spillet på banen....men det er som kjent målene som teller.
 
I pausen ble det presisert at skulle man lykkes på jæren denne halvsure høst(!)kvelden, så måtte ballen holdes langs bakken. Og dette tok Eigerjentene tydeligvis til seg, for i førstehalvdel av andre omgang ble vertene totalt utspilt av et sprudlende og fint-spillende Eigerlag. Særlig kombinasjonsspillet mellom Stine, Karen Løyning, Thea Margrete Jenssen Refsland og Anita fungerte veldig bra i denne perioden på høyresiden. Det resulterte i to flotte spillemål, først av Therese Figved etter at Thea og Stine hadde herjet på høyresiden.....og deretter av nevnte Anita som fikk ballen servert nærmest ferdigskåret av Thea Margrete.
 
Andre halvdelen av omgangen ble noe mer rotete, men Eiger var nærmere både 4- og 5-1 enn det vertene var redusering. Det ble dermed en fullt fortjent 3-1 seier på bortebane....og jentene kjemper fortsatt om å bli nummer to i serien bak suverene Klepp.
 
Neste kamp spilles i Hålå mot "nykommer" Tonstad som overtok Havørns plass da de trakk seg. Og skal det bli seier mot Øyvind Skadbergs jenter så må det fine spillet som tidvis ble vist på jæren tas fram i lengre perioder også i Hålå!
Stå på jenter;-)

Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn