God J15 start!

J15 har startet høstsesongen fantastisk med to seire mot Tjensvoll og Bjerkreim i forhold til vår sesongen som startet med tap mot de samme lag. I forrige uke vant jentene fortjent mot Tjensvoll 1-0 etter mål av Silje Hetland etter ett flott gjennomspill av Ragnhild Torstensen.

Tirsdag kveld gikk turen opp til Bjerkreim med håp å fortsette den gode starten fra forrige uke. Disse kampene mot Bjerkreim er alltid tette og jevne noe som også kveldens kamp ble. Jentene har spilt mot Bjerkreim i flere år nå og aldri slått de på 11`er bane - selv om de mange ganger har vært det førende laget. Derfor ble det en utrolig stemning blant spillere, trenere og ikke minst alle de foreldrene som hadde tatt turen opp når de endelig vant over de med 2-0. Eiger jentene hadde virkelig gått i seg selv foran kampen og bestemt seg for at alle skulle bidra med full innsats - noe som samtlige spillere gjorde.
Kampen startet med ett utrolig Eiger press og Bjerkreim ble presset tilbake de første 10 minuttene uten at de klarte å komme opp på banen. Kampen jevnet seg litt mer ut utover i omgangen, likevel med et lite Eiger overtak og med noen halv sjanser til begge lag. Lagene gikk til pause med 0-0.
Tidlig i 2 omgang gikk Eiger opp i 1-0 ledelse etter ett flott langskudd fra Karoline Skåra fra ca 25 meter. Omgangen fortsatte som den første med ett utrolig trøkk - nå fra fra begge lag og kampen levde hele tiden. Da var det herlig når nevnte Karoline doblet ledelsen snaue 10 minutter før slutt med ett muligens enda finere mål enn det første. Fra 25-30 meter får hun ballen og avslutter med venstre foten kontant i mål.
Triumfen over Bjerkreim var virkelig en lagseier og gjør at en ikke har lyst å dra frem noen enkelt spiller. Her bidro alle med svette å «tårer» så nå er det bare å brette opp ermene å mobilisere samme innstilling til neste uke når vi skal bort å møte serieleder Ulf Sandnes.
Fantastisk jenter stå på!!!!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn