Flott start på høstsesongen!

Gutter 14 laget har fått en flott start på høst sesongen. Laget innledet med 2-1 seier hjemme mot Ålgård 2 etter mål av Øyvind Garpestad og Simen Omdal.
Mandag var det ny kamp, denne gangen mot EIK. Det var en spent gjeng som tok turen til Bakkebø siden det kun er EIK som har greid å ta poeng fra G 14 laget så langt i år.
Men det ble etter hvert ingen tvil om hvor seieren skulle gå denne gang, og guttene gav seg ikke før det stod 5 - 1 i målprotokollen.
Målscorere denne gang var Emil Leidland, Jim Puntervoll, Sondre Tollefsen, Odd Eirik Nodland og Øyvind Garpestad.

HJT