G15/16 seriemestre

winner


Eigers guttelag var allerede før mandagens oppgjør borte mot Nærbø seriemestre i 2 divisjon. Likevel leverte guttene en kamp det står respekt av og etterlot ingen tvil om hvem som har vært det beste laget i pulja i år.

3-1 endte det hele med og Eiger leder tabellen med 4 poeng ned til toerplasserte Brusand. Eiger har i tillegg en kamp til gode ettersom Orstad gjester Hålå torsdag for årets siste kamp.

Eiger var overlegne i denne kampen, men det var Nærbø som tok ledelsen i første omgang. ikke lenge etterpå fikk Eiger straffe uten at det gav tellende resultat. Men snart fikk Eiger sin velfortjente utligning ved Sander Brobakken på det som likevel må sies å ha vært en keepertabbe..Thomas Soldal fikset 2-1, et resultat som holdt til pause. Etter hvilen hadde også Eiger som i første omgang ballen mest, men flere mål ble det ikke før mot slutten da Eiger rullet opp ett nydelig angrep som Viktor Opheim til slutt satte kontrollert i mål. Klasseangrep!

Dagens spiller var Sondre Øksdal som, etter at Stefan Ghilom fikk justert vinkelen på nesa hans, sprang som om han hadde buksa full av nypepulver.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn