Jr.laget i tetsjiktet

Planen før sesongen var å stille et ellever-lag og et syver lag.Men da kretsen presterte å sette disse to lagene i samme pulje pga for lite syver lag, så ble avgjørelsen lett når Eiger valgte å trekke syver laget.
Kåre Myklebust kom inn som hovedtrener og med seg fikk han Eivind Blakstad og Frank M.Mong.
Da juniorlaget kom i gang med sesongoppkjøringen og troppen var satt, telte man 19 spillere i gruppen.
Nye fjes inn i gruppa var bl.a. Trym Jørgensen og Anders Rasmussen som kom fra EIK og Sander Bilstad som ønsket nedflytting fra A-laget.

Juniorlaget spilte 4 treningskamper før sesong start med følgende resultater:
Hellviks A-lag (0-4)
G16 (6-1)
Tonstad (1-8)
Bryne jr 2 (0-2)

I disse kampene ble det byttet mye og mange ble prøvd ut i forskjellige posisjoner.
Dette for å bli kjent med laget og få sett hvor spillerne passet best.

Eigers juniorlag er i år påmeldt i andre divisjon. Lagene i puljen er:
Nærbø, Ganddal, Moi, Bogafjell, Sandnes Ulf 2, Sandved og Moi.

Serien ble startet med bortekamp mot Moi der man vant noe heldig 1-0.
Og vårsesongen ble avsluttet mot Sandved hjemme - en kamp Eiger vant 2-1.
Etter halvspilt sesong ligger Eiger på andre plass i serien med 15 poeng, 6 poeng bak suverene Nærbø.

Juniorene spiller første seriekamp i høstsesongen når Moi gjester Hålå den 24 august.