Knepen seier til juniordamene.

Onsdag spilte juniordamene sin siste vårkamp i serien mot Tjensvoll, i Stavanger. I utgangspunktet en overkommelig oppgave, men det skulle vise seg vanskeligere enn antatt.

Kampen startet med to-tre gedigne Eiger-muligheter, men verken Kine Øverland eller Anita Tengesdal klarte å få ballen i mål. Etterhvert jevnet spillet, eller sparkinga, seg ut med halvsjanser til begge lag. I det 20 minutt utnytter en Tjensvollspiller slett forsvarsspill hos Eiger og setter ballen kontrollert i mål til 1-0. Stillingen holder seg omgangen ut tross store sjanser i begge ender av banen.
Andre omgang begynner godt for Eiger-jentene. Et flott oppspill fra Kamilla Øvrevik blir tatt fint hånd om av Stine Kvamsø, som finner Mina Hovland foran mål. Hun igjen dribler av en forsvarsspiller, runder keeper og skårer sikkert. 1-1.

Igjen jevner spillet seg ut og det blir mange "tilfeldigheter" utpå den bløte banen. Men kvartert ut i omgangen skal avgjørelsen vise seg å falle. Et godt slått hjørnespark ender med "klabb og babb" inne i Tjensvolls 5-meter. Og hvem andre enn Thea Margrethe Jenssen Refsland får satt pannebrasken på ballen til 2-1.

Resten av kampen har begge lag gode muligheter til å endre på resultatet, men det ender med en knepen 2-1 seier til Eiger-jentene.....på det som må sies å være en heller dårlig dag på "jobben".

Nå blir det å lade opp til Frederikshavn og Cup no1 for jentene. Så får vi håpe de får sving på spillet i Danmark - for da kan det kanskje bli like gøy som ved ettpar tidligere anledninger:-))

Stå på.


Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn