Tap på jæren for jr.damene

Søndag tok et noe skadeskutt junior-damelag turen til Klepp for toppkamp i j19-serien. Skulle det fortsatt være et lite snev av spenning i toppen, så måtte Klepp slås. Dessverre for begge lag, så hadde dommer Arild Urdal også funnet fram til Klepp stadion denne ettermiddagen.

Kampen begynte med et kraftig Klepp-overtak mot passive Eiger-jenter, og kun en god utrusning av Marion Blitzner Leidland og udyktighet fra Klepp-angripernes side gjorde at det ikke ble mål de ti første minuttene.
Etterhvert forstod bortelaget at hjemmelagets spillere også var av kjøtt og blod - og ikke uovervinnelige. Dermed kom de høyere i banen og ved ettpar anledninger fikk de vist fint kombinasjonsspill.

Når kampen er tolv minutter gammel blir Live Jørgensen spilt fint igjennom, og on-side med 4-5 meter, så presterer dagens dommer å blåse av for offside! Trist. Og minuttet etter gjentar dommer Urdal bedrifen....bare at denne gang er det tre(!) Kleppspillere som er innenfor Live og opphever offsiden. Også denne gangen hadde hun hatt fri bane mot Klepp-keeperen takket være god timing på løpet og høyere fart enn alle de grønnkledde.
Dette resulterer i at undertegnede, som har hatt et noe anstrengt forhold til dommer Urdal i 5-6 år allerede, sier akkurat hva han mener om den håpløse dømmingen, og at Arild Urdal ødelegger nok en kamp for to gode lag.
Og undertegnede må vel innrømme at ikke alle ordene som ble sagt står i ordlisten!? Så er det bare å håpe på at mottaker av disse sanningens ord ikke dømmer Eigers jr.damer på lang tid igjen.....for de fortjener mye bedre enn som så!
Ja....det endte med rødt kort og tribunenplass.

Heldigvis lar ikke Eiger-jentene og Live seg knekke av håpløsheten, og bare ettpar minutter etterpå er hun på raid opp langs venstrekanten. På vei inn i 16-meteren blir hun felt, og får rettmessig straffe. Denne setter Thea Margrete Jenssen Refsland sikkert i mål til 1-0. Og nå er bortelaget inne i en god periode, og de kunne med litt mer dyktighet godt puttet på en gang eller to til.
Dessverre pådrar Ragnhild Løyning Øgrey seg en lei kneskade i denne gode Eiger-perioden, og må ut på båre, før veien går videre i ambulanse til legevakten for undersøkelse. Legen der kunne ikke si sikkert hvor alvorlig skaden er, men vi krysser fingrene for at korsbånd og menisker er inntakte! Nye undersøkelserventer i morgen.

Etter dette rakner det litt for Eiger-jentene. Fem flinke fotballjenter som ikke er disponible, samt litt smårusk hos ettpar andre, da blir det vanskelig å ta poeng mot serielederen. Midtveis i omgangen kommer det første Klepp-målet, og til pause står det 4-1. Ytterlige to Klepp-mål i 2. omgang mot tapre Eigerjenter gjør at det ender 6-1....og det er bare å gratulere suverene Klepp som serievinnere allerede nå!

På onsdag spilles vårens siste seriekamp mot Tjensvoll i Stavanger.........så stå på jenter:-)


Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn