Ny seier til juniordamene!

Torsdag kveld hadde Frøyland tatt turen til Hålå for spill om nye seriepoeng i j19 1. divisjon. Et lag som hjemmelaget burde slå om de ønsker å forbli i toppen av tabellen.
 
Kampen begynte ganske jevnt spillemessig, og bortelaget viste seg raskt å være et fysisk tøft lag, som også ønsket å spille fin fotball om de fikk "lov" av Eiger til det.
Halve omgangen var spilt før den første skåringen kom. Et godt innlegg fra Anita Tengesdal ble enkelt satt i mål av Thea Margrete Jenssen Refsland, etter et litt uheldig hodestøt fra en Frøyland-forsvarer. Og bare fire minutter senere doblet hjemmelaget ledelsen. Denne gang var Thea servitør og Anita avslutter. Skuddet fra Anita burde nok stoppet i hendene på bortelagets sisteskanse, men så gjorde det ikke, og dermed 2-0.
3-0 sørget Ingeborg Leidland Løyning for med et godt skudd med venstre(!) fot etter 37 minutters spill, og dette resultatet sto seg til pause. Kanskje en litt stor ledelse ut fra banespill og sjanser, men denne kvelden rullet ballen hjemmelagets vei.
 
Og 2. omgang var ikke mer enn fire minutter gammel før den 4. ballen lå i Frøyland-målet. Etter flott kombinasjonsspill mellom  Anita og Thea på venstrekanten finner sistnevnte Live Jørgensen med en flott stikker. Live avslutter med et godt skudd ved nærmeste stolpe, også hun med venstrefoten!
Resten av omgangen bølger spillet fram og tilbake med sjanser til begge lag, de fleste og største til hjemmelaget, men alle uten uttelling. Dermed ender kampen med en sterk, og fortjent, 4-0 seier mot et ganske bra Frøyland-lag.
 
Nøkkelen til suksess denne torsdageskvelden var jentenes innsats og lyst til å vinne. Med en slik innstilling kommer man langt selv om finspillet ikke alltid sitter som man ønsker. Hele forsvaret og Marion i mål ryddet resolutt opp i det aller meste av Frøyland-forsøk som kom, midtbanen løp og kriget hele kampen gjennom, og spissene skåret de nødvendige målene.
 
Skikkelig svar på hvor vi står får vi allerede søndag førstkommende når laget tar turen til Klepp stadion for å møte det klart beste laget i avdelingen.......så langt!?
 
Stå på jenter......
 
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn