Sander til topps i Esbjerg

Sander Haugstad var ikke i Eigers tropp i oppgjøret mot Sokndal i går. Det skyldes at han denne helgen har hospitert med Brynes U16 lag i en eliteturnering i Danmark. I morges gikk Sander og co til topps da Silkeborg ble beseiret med 4-1 i finalen.

I de innledende kamper ble det 2-2 mot Esbjerg som etter sigende er et av Danmarks beste U16 lag. Videre ble det 4-1 seier over Vålerenga (Sander et mål) og 3-0 seier mot Viborg (Sander med et mål også her)

Vi gratulerer Sander og lagkompisene med strålende innsats!