Storseier til juniordamene

Mandag kveld var det duket for kamp mellom Eiger og KFUM Stavangers juniordamer. Gjestene var nytt bekjentskap for Eiger-jentene, men hjemmelaget skulle vise seg å ikke være særlig hyggelig vertskap denne kvelden i Hålå.
 
Allerede etter 2 minutters spill lå den første ballen i mål bak KFUMs keeper. Stine Kvamsø fortsatte der hun slapp forrige kamp, og med en fin finte vendte hun vekk sin oppasser - og det påfølgende skuddet, med "venstresleggå", maktet ikke keeperen å stoppe. Forarbeidet sørget Mina Hovland og Thea Margrete Jenssen Refsland for. Etter 9 minutter var rollene byttet om - denne gang med Stine som servitør og Mina som sikker avslutter. 3-0 kom midtveis i omgangen fra en liggende Martine Larshus, i beina på KFUMs keeper, etter et godt slått hjørnespark. 4-0 fikset Kamilla Øvrevik på et flott, slått frispark fra ca 30m, og like før pause ordnet Live Jørgensen hjemmelagets 5. mål på en flott solo-prestasjon der hun løp fra alt som forsøkte å ta ballen fra henne.
 
Med 5-0 ledelse til pause var det tydeligvis flere Eiger-spillere som trodde at målfesten skulle fortsette i 2. omgang - uten å måtte jobbe for det. Med det resultat at KFUM faktisk hadde et snev av initiativ i kampen i omgangens første 10 minutter. Dette resulterte i et mål og en stor sjanse som også burde gitt tellende resultat - til KFUM.
Et baklengsmål var tydeligvis det som skulle til for å tenne Eiger-jentene igjen, og bare to minutter etter KFUMs redusering økte Anita Tengesdal til 6-1 på et flott skudd via stolpen og inn. Servitør: Thea. 7-1 dundret Ingeborg Leidland Løyning i mål på frispark fra ca 25 meters hold, og like etter løp Live nok en gang fra alt og satte ballen sikkert i mål. Assist denne gang var Anna Tollefsen.
9-1 var dagens flotteste mål signert Thea som dundret ballen i vinkelen fra skrått hold, og bare 2 minutter senere fikset hun 10-1 etter flott forarbeid av Stine og Live. Tre minutter før slutt skulle endelig en hardt-arbeidende, "mål-sjuk" Therese Figved få lønn for strevet ved å fastsette resultatet til 11-1. Servitør på frispark var Ingeborg.
 
Dette var klart årsbeste spillemessig av juniordamene. Ballen gikk fint langs bakken store deler av kampen, og mange jenter "ville ha" ballen:-) Mange fine mål ble skåret - og hele ni(!) jenter havnet på skårings-lista.
Allerede i morgen går turen til Tananger og kamp mot Havørn. Da håper vi jentene er like "på" som mot stakkars KFUM, og at sesongens 4. serie-seier av 5 mulige kan innkasseres. Stå på jenter.........
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn