Utfordrende helg i vente for Viktor Opheim

opheimViktor Opheim (fremst) er uttatt på Bryne Jæders tropp i helgen.

15 årige Viktor Opheim er uttatt i Bryne Jæders tropp som stiller på eliteturnering i Haugesund kommende helg. Der vil han få brynt seg på relativt kvalifisert motstand(!)

I innledende kamper møter Bryne følgende lag:

Viking, AGF Aarhus og FK Fyllingsdalen.

I den andre gruppa finner vi kjenninger som brasilianske Karanba, Sogndal, Sandnes Ulf og FK Haugesund.

Presentasjon av de ulike lagene finner du her

Eiger FK ønsker Viktor lykke til.