Storseier til jr.damene

Mandag hadde Varhaug, anført av den evig-unge treneren Magnus Skrettingland jr., tatt turen sør-over til Hålå for spill om nye seriepoeng. Hjemmelaget hadde mye å gå på fra forrige kamp der Sola ble slått knepent 3-2, og håpet var at de skulle få vist fram litt av dette mot jærbuene.

Og det startet bra med et voldsomt Eiger-press innledningsvis. Og på den 3. store sjansen, etter to minutters spill(!) fikset Martine Larshus 1-0 på et godt plassert skudd etter fint forarbeid av Stine Kvamsø. Eigerdominansen fortsatte, men på et solo-løp av de mer sjeldne utliknet Varhaug til 1-1. Men bare minuttet etter var Eiger i føringen igjen, signert Therese Figved, godt hjulpet av Karen Løyning og Stine i forkant. 3-1 minuttet etter sørget Stine selv for, med et fint skudd fra noe skrått hold, etter en "krem-pasning" av et gjennomspill slik bare Thea Margrete Jenssen Refsland kan slå den.
4-1 lot ikke vente i mer enn tre minutter etter det forrige målet. Denne gang var Thea frempå på en retur etter et godt Stine-skudd. Og like etter, i det 20. minutt var det Karen sin tur å skåre på nok et skudd. Skuddet var ikke "allverdens" hardt, men et lite hopp over ballen av Live Jørgensen var nok til å finte ut keeperen.
Eiger fortsatte å styre banespillet omgangen ut, men manglende presisjon i den nest siste eller siste pasningen gjorde at det stod 5-1 til pause.

2. omgang var bare 6 min. gammel da Live satte ballen i mål på skudd-forsøk nummer to. De to siste skåringene fikset Stine. Den første av disse etter fint samspill med Thea der hun til slutt enkelt satte tåa på ballen forbi keeperen. Og dagen siste mål var det klart fineste. Hurtig igangsetting av Marion Blitzner Leidland, til Martine, til Karen, til Thea, til Stine og i mål. 5 trekk i lengderetning og en sikker avslutning i lengste hjørnet - flott. Da var det snaut ti minutter igjen av oppgjøret.

8-1 er vi godt fornøyd med mot et heller svakt Varhaug-lag. Jentene har stigning i prestasjonene fra forrige kamp - og vi håper de fortsetter med det.
Stine Kvamsø på høyreflanken var god i dag og innvolvert i mye - 3 mål og nest sist på 3 til. Karen Løyning og Therese Figved jobbet utrettelig kampen igjennom og gjorde livet surt for Varhaugs midtbanespillere. Thea Margrete viser tidvis stor fotballforståelse og gjør mange ting hun er alene om å mestre utpå banen (f. eks. målgivende til 3-1 målet).

Alt i alt en kjekk seier etter god innsats over hele linja:-)


Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn