Seier og tap for jr.damene

Forrige uke spilte Eiger FKs juniordamer sin første seriekamp for sesongen. Med Klepp som motstander var det ventet en tøff kamp, noe det også skulle vise seg å bli.
Et effektivt jær-lag ga seg ikke før Marion hadde plukket 5 baller ut av nettmaskene bak seg, og i andre enden holdt Klepp-keeperen nullen.
 
Mandag denne uken gikk turen til Sola for kamp mot et svært ungt hjemmelag. Håpet om tre poeng burde da være berettiget, men det startet heller dårlig.
Etter bare to spilte minutters spill skåret Sola etter små-kaos og markeringssvikt i Eigers bakre rekker.
Den neste halvtimen forbigåes i stillhet da feilpasningene florerte hos begge lag, og lite skjedde foran målene. Etter halvtimen spilt klønte to Eigerspillere det til for seg selv i eget mål-felt, og det var ingen ting å si på at dommeren pekte på straffemerket i den påfølgende duellen. Men Marion Blitzner Leidland psyket tydeligvis ut straffe-eksekutøren til Sola som skjøt over mål.
 
I det 34. minutt skulle utlikningen til 1-1 komme. Et langt slått frispark fra Kamilla Øvrevik ble tatt fint ned av Thea Margrete Jenssen Refsland - som igjen kom seg til dødlinja og fikk lagt presist inn til en fremadstormende Therese Figved - som bredsidet ballen sikkert i mål. 1. omgangs høydepunkt:-)
 
I pausen ble det gitt endel klare tilbakemeldinger, samt gjort noen justeringer.
Og det var et helt "nytt" Eigerlag som kjørte over Sola de først 20 minuttene av 2. omgang. Flere fine angrep ble rullet opp via midtbanespillerne og ut på høyre flanke der Ingeborg Leidland Løyning herjet med gode løp og innlegg. Og det var nettopp Ingeborg som skulle gi bortelaget ledelsen etter en snau time spilt. Hun mottar en fin pasning fra Karen Løyning.......drar en skuddfinte som gjør Sola-backen til "pølse-selger"....og avslutter med et flott skudd fra 14-15 meter......2-1.
 
Etter dette bølger spillet frem og tilbake et kvarters tid før Eiger igjen tar over banespillet. Men ikke før i det 90. minutt lykkes det å overliste Sola-keeperen igjen. Denne gangen er det Karen som sender avgårde et skudd fra ca. 25 meter som går over keeper og i mål til 3-1.
På overtid får Sola straffespark nr. 2 - denne gangen av det billige slaget. Og ballen blir satt sikkert i mål til sluttresultatet 3-2 - "rette veien" :-)
 
3 poeng mot et ungt, ikke veldig godt Sola-lag, på en halv-dårlig dag er greit nok det. 1. omgang var veldig svak, 2. omgang tidvis mye bedre. MEN det er MYE å gå på jenter - så stå på;-)
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn