Turnering i Hålå i helgen

Jenter 2000 inviterer i år som i fjor igjen til turnering med masse kjekke aktiviteter utenom, denne helgen. 4 lag i fjor er blitt til 7 i år og kampene starter lørdag 1030. Siste kamp på turneringens første dag er satt opp 1630. Søndag er det både a- og b-sluttspill og finalen i begge disse klassene går 1430.

Rune Skåra som er en av trenerne for 15 åringene sier dette er en turnering lik den som ble arrangert i fjor som det kom veldig positive tilbakemeldinger på. Det fokuseres på det sosiale og de har tilbudt overnatting for de som ønsker det. 

Det blir servert pizza til kvelds og frokost for de lagene som overnatter. Videre blir alle lagene blandet i flere små lag som konkurrerer i diverse leker.

For de som ønsker å ta en titt på jentenes kamper starter det hele altså lørdag 1030 og 1000 på søndag.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn