Enkel seier for J13

j13Mandag hadde Randaberg tatt turen til Hålå for å spille seriekamp mot Eiger j13 - som måtte vinne kampen for å beholde serieledelsen! Forrige oppgjør mellom lagene endte 0-0 på en "minibane" - et resultat som skulle revansjeres på hjemmebane! Det startet litt forsiktig fra begge lag, men etter hvert tok hjemmelaget helt over spill og sjanser. Det fortjente 1-0 målet sørget Thea M. J. Refsland for med en flott lobb fra 16 m. 2-0 to minutter etter kom på et flott langskudd signert Lene Eirin Storebø - med venstrefoten!! Like før pause setter Ingeborg Leidland Løyning inn 3-0 på nok et skudd fra rundt 16-meterstreken!

2. omgang fortsetter med et klart spillemessig overtak til hjemmelaget, og det som kommer av Randabergforsøk tar Eigerforsvaret seg greit av, med sveeper Kamilla Vigrestad i hovedrollen de fleste ganger. Hennes evne til å lese spillet og plassere seg riktig gang etter gang - gjør det trygt å være forsvarspiller på Eiger FK - og frustrerende som angrepsspiller på motsatt lag! Randaberg har i løpet av hele kampen 0 sjanser!

Mye fint kombinasjonsspill blir vist denne omgangen av Eigerjentene, men for forsiktige jenter foran motstanders mål gjør at det ikke skåres flere mål. Ikke før i siste spilleminutt da Randabergkeeperen slipper et enkelt skudd fra Anna Tollefsen mellom beina og i mål. 4-0 var etter spill og sjanser altfor lite, og effektiviteten må opp de to siste serieomganger skal det bli KM-finale på laget! Så stå på jenter - om en uke venter Viking på motsatt banehalvdel!

Tott

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn