Full rulle etter påskeferie

Lørdag 11.april skal Ragna Løyning og Ragnhild Torstensen på ekstra kretssamling for j'14 og j'15 kretslagene. RFK har kalt inn 18 stk fra hvert årskull for å følge opp de som er tatt ut på regionssamling samt å kartlegge disse 26 spillerne opp mot Team Rogaland troppen. De resterende jentene på j'15/16 og j'14 kretslaget vil bli kalt inn som vanlig på neste ordinære samling.

Søndag 12.april - siste vanlige fotballskolesamling for Sondre Tollefsen, Simen Omdal og Thyra Løyning. Helgen 25.og 26 april samles alle fotballskoledeltakerne i Rogaland i Randaberg Arena til kamp og uttakssamling. Alle kretstrenere er innkalt for å være med som medhjelpere og ekstra «uttaksøyner».

Søndag 12.april kl.17.00 spiller j'14 finale i Vinterserien på Nærbø. J'14 har startet årets sesong veldig bra. 4 av 5 gruppespillkamper endte med seier I semifinalen måtte jentene ty til ekstraomganger og golden goal før det ble revansj for tapet mot Vidar Fk i gruppespillet og fjorårets vinterseriefinale.

 Finalemotstander er EIK – et lag jentene slo 4-3 i gruppespillet for en snau måned siden.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn