Emil og Øyvind videre!

Emil Leidland (t.v) og Øyvind Garpestad ble begge i høst som kjent med i Bryne Jæders 2001 tropp som trener fredager på Bryne. Begge hadde da vært i gjennom uttakstreninger og ble så uttatt i den 21 mann store troppen som startert opp den 9 januar. Nå i mars ble troppen ytterligere krympet, men både Emil og Øyvind er med videre blant de utvalgte som er fra hele jæren.

Foruten regelmessig treninger på et svært høyt nivå kan også Bryne Jæder spillerne se frem til deltakelse i sommerens Skaw cup i Skagen der Bryne som regel møter svært kvalifisert motstand fra gode nordiske lag. I tillegg til Emil og Øyvind stiller også Kristian Garpestad og Sander Haugstad på denne turneringen.

Eigers samarbeid på spillerutviklingsfronten med Bryne gir altså ivrige og dyktige spillere sjansen til å trene og spille på høyeste nivå i fylket. Til sammen har nærmere 20 Eigerspillere fått prøvd seg i ulik grad på dette nivået siden Eiger og Bryne gjenopptok samarbeidet i 2007.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn