Tre Eigerspillere på samling

Sondre Tollefsen, Simen Omdal og Thyra Løyning fikk fredag sitt første møte med Rogaland fotballkrets da noen av sørfylkets beste spillere var samlet på Husabø for fotballskolen sone sør fredag. I all beskjedenhet må man kunne si at alle de tre Eiger-representantene gjorde en veldig god figur. Men nåløyet er og skal være trangt. Fredagens økt ble ledet av instruktører fra Rogaland Fotballkrets samarbeidspartner Coerver Coaching som også hadde fotballskole i Hålå i 2013.

De tre "debutantene" skal nå i gjennom en ny Coerver samling fredag 14.mars. Da blir det likt opplegg med 3 eksterne Coerver-trenere. 

Deretter er det turneringsuttak i Randaberg arena 25 og 26.april Coerversamlingene og turneringen er med på å velge ut jente og guttespillere til kretslag g13 og j13 som starter opp til høsten.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn