Sølv til Sander & co.

Sander Haugstad har tilbragt denne helgen sammen med Brynes gode G16 lag i sørlandshallen. Turneringen som har samlet noen av de beste lagene i denne klassen i Norge og Danmark, viste at Bryne absolutt hadde noe i dette selskapet å gjøre. 1-1 mot Stabæk, 2-1 mot Agder og 1-0 mot Brann sendte jærbuene rett til finalen. Her ble Start for sterke og vant 5-3, men likevel er det grunn til å være fornøyd med mye.

Sander selv var syk torsdag og har hanglet seg gjennom helga og ikke fått bidra så mye som han ønsket. Likevel, en god opplevelse var det å se at spillerne han trener regelmessig med på Bryne holder topp nasjonalt nivå.

(Bildet er fra fjorårets Audi cup i regi av Stabæk der Bryne med Sander på laget gikk helt til topps)