Uttak sone sør samling

Blant kretsens utvalgte til såkalt sone sør samling i Randaberg Arena kommende søndag finner vi tre Eigerjenter. Ragnhild Torstensen, Theoline Blitzner Simons og Benedikte Øvrevik. Samlingen er for 2001-kullet, men det er uttatt jenter som både er født i 2000 og 2002. Ragnhild er født i 2000 mens Theoline og Benedikte begge er 2001-modeller.

Nå spørs det imidlertid om Theoline B. Simons rekker samlingen. Uheldige Theoline brakk nemlig nesa for snart 2 uker siden, en skade som bare føyer seg inn i rekka med flere skader de siste årene. 

Se komplett uttak i vedlegget legger ned på siden.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn