ÅRETS SPILLER I UNGDOMSAVDELINGEN 2020

Årets spiller i Ungdomsavdelingen 2020 har vært en fin ambassadør for klubben.

Årets spiller har hatt en eventyrlig utvikling det siste året. Han kjennetegnes best for innsatsen, fysikken, fokuset, holdningene og positiviteten ovenfor sine lagkamerater. På hver eneste trening og i hver eneste kamp gir han alltid 100 %, selv om han til tider blir brukt som lagets «potet».  Årets spiller gjør alltid sitt beste, samme i hvilken posisjon han blir satt til å spille. Han er derfor et strålende forbilde for sine medspillere.

Årets spiller er duellsterk, og har evnen til å gå foran i både duellspill og med innsats når det butter for laget. Han trener mye, og vil mye. Han vil alltid ha ballen, og forsøker alltid å være i forkant.

Årets spiller har hospitert på juniorlaget inneværende sesong, der han har gjort det meget bra. Sammen med andre spillere fra G15/16 har han vært med på å heve kvaliteten på juniorlaget de kampene han har spilt.

Årets spiller har levert solide prestasjoner, og har vært en av de dominerende på laget i årets sesong. Holdningsmessig er han et prakteksempel på hvordan en Eigerspiller skal opptre: Snill, høflig, positiv og med evnen til å dra med seg de andre. Treningsoppmøtet har også vært 100 %.

Vi spår en lys framtid for denne ambisiøse gutten, og er utrulig stolte av å få fram slike spillere i Eiger.  I dag hedrer vi ham som Årets Spiller i Ungdomsavdelingen, 2020!

Årets spiller i ungdomsavdelingen heter Fabian Fluge.

Gratulerer!

Les mer: ÅRETS SPILLER I UNGDOMSAVDELINGEN 2020

Eiger jenter på sonesamling

Emma og Andrea 1

Søndag 1. november deltok jenter 12 spillerne Emma Tunheim og Andrea Mjølhus sammen med rundt 80 andre jenter fra andre klubber i Rogaland på første sonesamling for jenter født i 2008 i Randaberg Arena. Begge to er også innkalt til de neste planlagte sonesamlingene var 14 og 28 november (men blir nå utsatt til utpå nyåret) på henholdsvis Klepp og Randaberg.  Ca. 25 spillere vil bli tatt ut til en første kretslagstropp for denne årgangen i januar 2021.

Vi ønsker jentene lykke til i de kommende samlingene.

Siste hjemmekamp for juniorene

Eigers juniorlag har hatt en imponerende sesong - en sesong som først startet 19.august. Etter et knepent tap i første serierunde mot Forus & Gausel står guttene med fem strake seire og imponerende 32-10 i målforskjell. I morgen mandag er det klart for sesongens siste hjemmekamp når Viking gjester Hålå og med seier her kan Eiger befeste sin stilling i toppen av tabellen. Selv om laget er ungt med flere guttespillere regelmessig involvert, har også juniorkampene vært en viktig arena for a-lagets spillere som enda holder junioralder. Disse spillerne har vært bærebjelker i et lag med et svært godt miljø innad. Øyvind Garpestad er en blant flere som har imponert og står med utrolige 18 mål på 6 kamper og altså over halvparten av lagets 32 mål.

Øyvind Garpestad

18 mål på 6 kamper for Øyvind Garpestad

Det bør bli folksomt rundt Bøgh Hafsø-banen i morgen der kampen Eiger-Viking har avspark kl.1900!

J17 EIK/Eiger med i toppen.

EIKEiger J17 Lagbilde mot Akra

J17 Elite har hatt 3 kamper siden sist oppdatering. 4-4 borte mot Vidar, tap 3-1 mot Viking og storseier 11-3 mot Åkra.

Jentene har 4 kamper igjen av sesongen og på torsdag står sterke Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel på den nye stadion i Sandnes.

Deretter blir det 2 hjemmekamper mot MIL/Staal og Klepp, før siste seriekamp går borte mot Bryne.

Med samme innsats og spill som jentene har vist de tidligere kampene så vil laget ta flere poeng og sikte seg inn i tet sjiktet.

Tabell J17 elite 2020Så nå er det opp til jentene å vise at de kan fullføre i stor stil.

Lykke til :)

Marion innkalt!

Marion Zakariassen er igjen innkalt til kretssamling når 2005 årgangen avholder samling i Randaberg Arena søndag 4.oktober. Til sammen 28 spillere er innkalt til en økt som vil bli ledet av trioen Kjetil Løland, Roar Wold og Dino Serdarevic. I dette unormale året - også innen fotballen, er neste måneds samling den første siden januar.

Se hele troppen her

Vi ønsker Marion lykke til!