Lyngdal cup for 34 gang!

Årets Lyngdal cup starter denne uken og tradisjonen tro er Eiger representert. Turneringen som ble avholdt første gang i 1981 har i år 216 lag påmeldt. Som vanlig starter kampene torsdag morgen, mens oppmarsjen og den offisielle åpningen finner sted samme kveld.

I år er det to gutter 10 lag som skal forsvare klubbens ære. Disse spiller 5 kamper hver i en klasse det (selvsagt) ikke kåres vinner. Dog har de mulighet for å dra hjem med fair play pokalen som klubben sist ble tildelt i 2008.

Kampoppsett

EIGER 1 KLOKKEN LAG BANE