Sommer-AFO er i gang

PÅFYLL: På en solfylt dag på stranden hører grillmat med.
På den første dagen under årets sommer-afo gikk turen til Skadbergsanden i strålende sol.
Tradisjonen tro, går utfluktene til lokale steder i umiddelbar nærhet, og ofte har deltakerne besøkt både Vandringshavn, Vannbassengene og Skadbergsanden med flere i løpet av ukene. Opplegget er væravhengig, og Andre Olsen og resten av teamet hans er opptatt av at det skal være kjekt for deltakerne, med få og enkle regler.
– Vi har noen få, enkle regler som ungene må forholde seg til, ellers får de stort sett gjøre som de vil. Det viktigste er at de koser seg og leker. Det er en fin gjeng å ha med på tur.
Andre Olsen
Andre Olsen og AFO-gjengen arrangerer sommer aktivitetsfritidsordning både denne uken og førstkommende for omtrent 30 deltakere. Barna som deltar, er stort sett aktive i Eiger og FFO, men det er også noen tilreisende fra andre steder og lag.
– Det er ledige plasser på sommer-afo også neste uke om flere ønsker å slenge seg med. Vi skal gjøre mye kjekt også neste uke, så jeg håper at vi får fylt opp plassene.
forteller AFO-leder Andre Olsen videre.
Se bildegalleri fra årets første dag på Skadbergsanden under:

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn