En veldig spent gjeng med gutter var på søndag med på sine første kamper som fotballspillere. Vaulen inviterte til VårCup, og det i strålende 1 mai vær. To år med pandemi har "forsinket" mye av det å spille kamper og være med "ut i verden". På søndag var det derfor første gang 2015 årgangen til Eiger FK tok på seg finstasen med sine Eiger drakter. Det var en del nervøsitet og usikkerhet å spore, og helt i starten var dette litt skummelt for noen. Det varte ikke lenge, og i det fløyten gikk til første kamp - var all nervøsitet borte, og den ekte fotballgleden og alt som hører med viste seg fra sin beste side. Eiger stile med 3 lag til turneringen, og de fikk alle spille tre kamper hver. Is, brus og diverse var å se innimellom kampene - og ikke minst smil og glede. Noen avsluttet det hele med et McDonalds besøk som prikken over i-en på en flott dag. Dette tror vi må ha gitt mersmak til guttene, så vel som for foreldre/foresatte og trenerne.