Det ble Lyngdal Cup likevel!

Lyngdal Cups 40-års jubileum ble ikke slik verken arrangøren eller de deltakende lag så for seg. En viss epidemi sørget for det. Den eldste klassen - 9-14 ble avlyst, men heldigvis klarte man å få til noe blant de yngste. Og når Lyngdal arrangerer Cup, da er Eiger på plass, tradisjonen tro. Lørdagens endagsturnering gikk i dis, regn og sol. Men alle var kjempeklar for fotballkamper.

Eigers lag i årets turnering var gutter 7 og jenter 7 og 3`er fotball i binger. Jentene var først ut fra kl.1000. De stilte med to lag. I tiden de røde og blå "var inne", var det masse restriksjoner. Men det ble en suksess for både barn og voksne. Fire kamper ble spilt på løpende bånd. Seier, uavgjort og tap ble det, men alle storkoste seg.
Guttene begynte etter jentene med første kamp kl.1200. Her stilte også Eiger med to lag. Det ble seier, uavgjort og tap også i denne klassen, men alle hadde det gøy og trivselen var stor.
Pokaler og badebiletter til badeland ble delt ut til stor begeistring for alle.

Jenter 7 2021

En redusert turnering der arrangøren sørget for at det ble liten ventetid og blanding av lag pga den pågående COVID situasjonen. Men dette gikk smertefritt og stor takk til Lyngdal som arrangerte Cup for de minste.

Lagledere Gutter: Inge Seglem, Stian Vigrestad og Øysten Egeland
Lagledere Jenter: Arild Seglem, Gjøran Sørli og Eli Skadberg

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn