Klart for akademi for de yngste!

Lørdag starter Eiger igjen med akademi for noen av klubbens yngste spillere - de som er født fra 2010 - 2013. Oppstart blir i morgen lørdag fra kl 9.30 til kl 1100 - dvs rett før akademiet for de eldste.

Janne Kvalsund og Lise Hetland skal lede disse samlingene og sammen med spillerutvikler Jone Mathiesen har de laget et opplegg som de håper skal være både lærerikt, nyttig og kjekt! De to spillerne som til vanlig holder til på damelaget gleder seg og håper på mange unger i Norrøn-hallen i morgen!.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand