Ballek for 2016 modellene starter opp!

Tirsdag 14 januar, klokken 16.30 – 17.15, starter vi opp med ballek for både gutter og jenter født i 2016. Aktiviteten vil foregå inne i Eigerhuset.
Innholdet vil i all hovedsak være lekpreget aktivitet med innslag av ball, koordinasjon og balanse. Vi ønsker med denne aktiviteten å skape positive erfaringer knyttet til å drive aktivitet – med mye bevegelse, glede og samhold som de viktigste element.

Så er du født i 2016 så er du hjertelig velkommen tirsdag 14.januar klokken 16.30

Facebook: Søk opp «Ballek 2016 Eiger FK» for ytterligere info.

Er det noe dere lurer på er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt med undertegnede.

For Eiger
Frank Mong