J13 til finalen i Lyngdal!

Et av J13 lagene spiller finale og et spiller bronsefinale søndag. Det er status i Lyngdal etter at de innledende kampene ble ferdigspilt fredag. Dessverre ble utfallet at de to Eigerlagene møter hverandre i semifinalen som spilles 12:50 lørdag.

Eiger 1 har vært helt suverene og vunnet sine tre kamper med 19-1 i målforskjell.
Eiger 2 på sin side har slitt med sykdom på flere spillere og torsdagens kamper gav bare et poeng av seks mulige. På fredag var det bedring i både helse og på banen og det gav de to nødvendige seirene som gav andre plass i pulja.

Bronsefinalen starter for øvrig 12:30 søndag, mens finalen går 13:30!!

Ellers har det vært både masse kamper, sosiale tilstelninger og oppmarsj fra stadion til sentrum på programmet fredag. Bilder fra dette ser du her

Fredagens resultater:

FREDAG